Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Bibiche

Als kind ben ik opgegroeid met een Braziliaanse stiefmoeder. Uiteraard zijn feestjes niet te missen in de Braziliaanse cultuur en dus ontbraken de Brigadeiros niet op verjaardagsfeestjes. Mijn verslaving was al snel ontstaan! Toen ik een beetje kon koken, ben ik zelf gaan experimenteren met andere heerlijke verschillende smaken en zo is uiteindelijk mijn shop ontstaan. Smaaksensaties zijn het, die heerlijke kleine snoepjes. En wat een combinaties zijn er mogelijk! Het is een hobby om altijd vernieuwend te zijn in mijn smaken. Dit zie je ook terug in de uitstraling die mijn brigadeiros hebben. Combineer het met de mooie handgemaakte verpakking, en je hebt voor weinig geld een prachtig cadeau. Als je de verleiding dan toch niet kan weerstaan, mag je ze natuurlijk ook lekker zelf opeten.