Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

PhotoGrid_1470426175822

 

Hooi!

Vanavond beginnen de Olympische Spelen..niet dat ik daar zo mee bezig ben, helemaal niet eigenlijk. Maar vorige week kreeg ik een telefoontje voor een leuke bestelling! Of ik een paar honderd brigadeiros wilde maken voor een lunch ter eren van de Olympische Spelen in Rio en hier wilden ze graag Braziliaanse brigadeiros bij hebben. Ik had het zelf kunnen verzinnen..but i didn’t.

Brigadeiros kwamen te voorschijn met een oranje tint voor hun vestiging in Nederland en brigadeiros met de tinten zwart/rood/geel voor hun vestiging in Duitsland. Zie hieronder het resultaat. Ik vind het leuk!

Laat de Olympische Spelen maar beginnen! Vanavond 01.00 lokale tijd, ik weet zeker dat ik dan al in bed lig. Boehoe, want dat vind ik dan wel weer leuk om te zien…

B. x

image1-6

20160802_132849

20160804_113646

About the Author:

3 Reacties:

 1. Tineke Weijers August 05, 2016 Reageer

  Heel erg leuk, super gedaan Bibiche!

 2. Monique August 06, 2016 Reageer

  Oef, dat ziet er weer erg yummie uit!!!
  Lekker op de bank snoepen terwijl de sporters zwoegen, dat zie ik wel voor me met brigadeiros!

 3. Chandra Djoenaedi August 08, 2016 Reageer

  Goh Bibiche.. dat is ook een geweldig idee om bij deze gelegenheid te genieten van jouw brigadeiros!
  Heerlijk zien ze weer uit… ga ik alweer van kwijlen….!
  Olympisch spelen duurt 2 weken.. ga ik alvast wat brigadeiros bij je bestellen!
  Om 2 weken van te mogen genieten!
  Adeus!
  Chandra

Plaats een Reactie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten