Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:
24 Jun 2014 by In Uncategorized

Als beginnend ondernemer is het vaak nog aftasten welke stappen je beter wel en niet kunt nemen, wie je als doelgroep wilt hebben en waar je deze dan precies kunt vinden. Eén ding is zeker; niet op de Zuiderparkdagen in Rotterdam. Don’t get me wrong, een hele leuke markt op een mooie locatie. Muzikale live bandjes en de niet-te-missen Churros en loempia kramen. Maar toch niet helemaal mijn publiek voor brigadeiros heb ik gemerkt (de foto’s zeggen genoeg denk ik). Om de mensen deze heerlijkheid toch niet te ontnemen, ben ik gaan rondlopen met een schaal GRATIS brigadeiros. Dit viel enigszins in de smaak en heb zo toch nog een beetje mijn product gepromoot op een geheel vrijwillige basis die Nederlanders wel kunnen waarderen lijkt mij zo.

 

Zuiderparkdagen.          Zuiderparkdagen

Aan het einde van de dag zat ik dus met een overschot aan brigadeiros. Omdat ik mijn klanten alleen maar verse producten wil voorzetten was het geen optie om ze weer mee terug naar huis te nemen, de prullenbak was ook geen geliefde doelgroep voor mij die dag. Dus heb ik besloten om ze te doneren aan Stichting MetZuid. Zij bieden voedsel ondersteuning aan mensen die voor kortere of langere tijd niet financieel kunnen rondkomen. Diezelfde dag hebben we een aantal dozen mogen afleveren, gelukkig dat ik deze dag toch nog iemand blij  heb kunnen maken met mijn brigadeiros!

IMG-20140623-WA0000                          IMG-20140615-WA0001

Om door te gaan over je doelgroep bepalen, ik ben er trots op dat mijn brigadeiros over de Nederlandse grenzen zelfs populair zijn. Zo heb ik 200 brigadeiros mogen leveren in België voor Cook4u die een Braziliaans etentje verzorgde. Dit was zeer zeker een mooie bestelling en heb er met plezier een kunstwerk van gemaakt!

 

Op dit moment ben ik in onderhandeling met een bedrijf in Amsterdam die heel misschien mijn brigadeiros wil verkopen in hun winkel. Dit zou natuurlijk super zijn en hoop dat het doorgaat, ik houd jullie in ieder geval op de hoogte! Laten we nu  nog meer hopen op leuke bestellingen en gezellige markten waarvan ik zeker weet dat het mijn doelgroep is!

About the Author:

5 Reacties:

 1. Chandra June 24, 2014 Reageer

  Goh Bibiche.. heb genoten van je laatste blog! Echt leuk en geweldig dat je de laatste brigadeiros aan StichtingMet Zuid heb geschonken.. dat zullen ze zeker apprecieren!
  Super die Belgische Cook4u en ga zeker voor je duimen dat Amsterdam ook doorgaat!
  Inderdaad … een inovatieve creatieve ondernemer ben je zeker!
  groeten,
  mam xxx

 2. Karlijn June 24, 2014 Reageer

  Hé Bibiche,

  Mooie site! Goed dat je dit begonnen bent :). Hier een website van het Limburg Preuve festival bij Vaeshartelt (vlakbij Maastricht): http://www.limburgpreuvefestival.nl/
  Een erg leuke markt. Veel bio en zelfgemaakt. Succes met je bedrijfje!

  Groetjes Karlijn

  • Bibiche Wiegers June 24, 2014 Reageer

   Hey Karlijn!

   Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn site en helemaal bedankt voor je tip!
   Ik ga zeker even een kijkje nemen op de site, tips zijn altijd meer als welkom, mocht je nog iets tegenkomen.

   Groetjes Bibiche.

 3. Monique July 03, 2014 Reageer

  Bibiche!
  Wat schrijf je superleuke blogs!
  And again… respect man dat je dit zo snel allemaal hebt opgezet. Vind je site ook supermooi!
  Zou te gek zijn als je Briga’s binnenkort ook in Amsterdam te vinden zijn! You go!
  xxx Monique

 4. Jan August 01, 2014 Reageer

  Hi Bibiche,

  Originele blogs schrijf je met leuke initiatieven.
  Wens je veel succes met de verkoop van je Braziliaanse lekkernijen.

  Groetjes,
  Jan

Plaats een Reactie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten