Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:
26 May 2014 by In Uncategorized

‘Hey, weet je wat misschien leuk en vernieuwend is om te verkopen? Brigadeiros!’ Ik werd meteen helemaal enthousiast over mijn geweldige ingeving; je creativiteit wordt voldoende geprikkeld als je al een tijdje thuis zit zonder werk en de afwijzingen binnenstromen kan ik je vertellen…
Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en mijn idee omgezet in werkelijkheid. Al snel was mijn eerste braderie een feit! Ik had het voor mekaar gekregen om binnen een maand een eigen bedrijfje op te zetten! Dit bracht natuurlijk de nodige ‘oeh’s en aah’s’ met zich mee. Wie had gedacht dat je doosjes kunt kopen met een venster, zwanenhals, een apart deksel of een deksel dat eraan vast zit en met of zonder scheidingswanden? Als je dan uiteindelijk je keuze hebt kunnen maken, wordt het mooie bedrag getoond inclusief  btw en dan kom je erachter dat je toch beter zelf je verpakking kunt maken.

Helemaal niks mis mee natuurlijk als je het leuk vind om lekker creatief bezig te zijn. Dagen zijn we bezig geweest (let op “we”: gewoon vriendlief aan ‘t werk gezet) om de leukste doosjes plús deksels in elkaar te zetten.  En ik moet zeggen, het resultaat mag er wezen! Eat your heart out overpriced groothandels!

 

Brigadeiros doosje

Het uitproberen van nieuwe smaken Brigadeiro was natuurlijk ook geen vervelende bezigheid. Alhoewel zich enkele fiasco’s  hebben voorgedaan kan ik je geruststellen dat ik jullie deze niet zal voorschotelen hoor. Lekkere en vernieuwende smaken ontpopten zich in mijn keukentje; van rozen tot Red Velvet en van banaan tot double choc! Het kon mij niet gekker, kleuriger of culinair genoeg zijn, daarom ben ik ook erg benieuwd naar wat jullie ideeën zijn van een verrassende Brigadeiro!

Donderdag 29 mei zal mijn eerste braderie plaatsvinden in Hoenbroek. Laat je zien, laat je horen en onthoud jezelf absoluut niet ervan om één van mijn superdelicious Brigadeiros te proeven! Geloof mij als ik zeg dat je dan een nieuwe verslaving hebt gevonden….

 

 

 

About the Author:

2 Reacties:

  1. Erna Price May 30, 2014 Reageer

    Ze waren ontzettend lekker…..en in die leuke handgemaakte doosjes ook heel mooi om kado te doen!
    Ik wens je heel veel succes met je winkeltje en ik kom zeker nog eens wat lekkers bestellen.

  2. Chandra June 04, 2014 Reageer

    Ik heb genoten van de brigadeiros… een gezonde verslaving! Zo lekker en ze zien er ook prachtig uit! EN je blog…. prachtig en zo spontaan uit je hart geschreven!
    Liefs…. je ma en heel veel succes!

Plaats een Reactie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten