Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:
11 Jun 2014 by In Uncategorized

Inmiddels zijn we alweer een paar weken verder sinds mijn laatste blog. Ik kan je vertellen dat mijn eerste braderie een leuke, grappige ervaring was. Het raarste wat mij eigenlijk is bijgebleven is dat mensen dachten dat mijn Brigadeiros nep waren!? Het voorbijgaande braderievolk  hoorde ik tegen elkaar zeggen: “Wat leuk hè? Het lijkt net echt!” Na dit een keer of 5 te hebben gehoord, heb ik maar bordjes gemaakt met: “Lekkere Braziliaanse snoepjes, probeer ze nu!”

Ik kan dit natuurlijk op twee manieren opvatten:

  1. Mensen willen liever nep Brigadeiros op tafel dan eetbare of
  2. De Brigadeiros zijn zo mooi gemaakt dat ze er versteld van staan

Ik ga liever uit van het laatste, daarom stal ik ze nog even mooi uit als dat ik heb gedaan op mijn eerste braderie!

Braderie Hoensbroek

Heel veel kindjes hebben zich verlekkerd aan de  ‘ProefBrigadadeiros’. Vertel maar aan mama en papa hoe lekker het was en kom dan terug voor een doos met een stuk of 25. Een aantal vriendjes die een doosje wilde voor vriendinlief. Zij wilden graag de smaken hebben die vrouwen lekker vinden; geen onmogelijke opgave, want alles is vrouwvriendelijk in mijn kraam! En natuurlijk mogen mijn familie en vrienden niet ontbreken, waar je onvoorwaardelijke steun van krijgt en allemaal wel iets gekocht hebben.

Braderie

 

De reacties waren veel, mooi en eerlijk. De visitekaartjes ( Ja, die inderdaad net twee weken binnen waren) hebben precies dat gedaan waar ze voor gemaakt zijn en tevens deze mooi (en snel) opgezette website; de eerste bestellingen zijn binnen!!

Dus ondergetekende gaat weer aan de slag, om de Brigadeiros weer zo nep mogelijk eruit te laten zien (blijkbaar) en mensen weer te verassen met dit oh zo lekkere Braziliaans snoepje!

xoxoxo

Bibiche

About the Author:

Plaats een Reactie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten