Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Hoe te bestellen:

  • Bestellen ís mogelijk vanaf 20 stuks.
  • Brigadeiros zijn er in veel verschillende smaken en worden met veel liefde handgemaakt. Heb jij ook een lievelingssmaak? Als die hier niet bij staat, laat het mij weten en ik maak ze voor je!
  • Het is mogelijk je bestelling zelf op te halen in Heerlen. Uiteraard kan ik deze heerlijke snoepjes ook zelf bezorgen. (zie Bezorging)
  • Stuur mij een persoonlijk bericht of geef mij even een belletje om je wensen te bespreken!

Bezorging:

De Brigadeiros kunnen zelf worden opgehaald bij mij thuis in Heerlen. Uiteraard kan ik ze ook persoonlijk komen brengen dit natuulijk wel in overleg. Lekker makkelijk en snel geregeld! Als jij zorgt dat je uiterlijk 2 weken van tevoren je bestelling doorgeeft dan zorg ik dat ik mooi op tijd voor je deur sta!  

Handgemaakt:

De brigadeiros worden met veel liefde handgemaakt. Dit betekent natuurlijk dat niet elk snoepje even groot, of zwaar kan zijn. Toch doe ik mijn best om alle producten zo goed mogelijk te omschrijven. Neem een kijkje bij de foto's in mijn shop.

Ik ga ervan uit dat alle bestellingen de verwachting te boven gaan. Het kan natuurlijk gebeuren dat een bestelling niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Geen probleem natuurlijk. Laat het even weten, en we verzinnen samen een gepaste oplossing.

Is dat dan niet duur?

Iedere bestelling is anders, daarom is het moeilijk om een vaste prijs aan te houden. Om toch een idee van de kosten te geven staat hierboven een prijsindicatie. Voor een mooi en precies prijsje, hebben we zeerzeker nog contact via telefoon of email.

 

MAIL OF BEL MIJ VOOR JE BESTELLING!

 

    Mijn telefoon nummer:

    0641190415

 

    Mijn email adres:

    info@bbiche.nl

 

 

    kvk: 61176028

 

 

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht