Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:
09 Jul 2014 by In Uncategorized

 

 

Festa-Infantil-Copa-do-Mundo_02-560x420

Natuurlijk heb ook ik  de wedstrijd Brazilië-Duitsland gekeken gisteren. Met de brigadeiros uitgestald op tafel, want die mogen natuurlijk niet ontbreken bij zoiets, waren het 90 behoorlijk bizarre minuten! Ondanks dat ik een Braziliaanse familie heb en de Braziliaanse brigadeiros mijn passie zijn, wil het natuurlijk niet zeggen dat ik altijd voor Brazilië ben. (Sorry!) Beide teams hebben goed gespeeld en eerlijk de doelpunten verdiend, maar ik vond het toch wel een beetje sneu voor de Brazilianen dat er ‘zomaar’  7 balletjes in het net verdwenen. De Hulk zat zelfs in het Braziliaanse elftal…

Enfin, vanavond is het Nederland-Argentinië. Laten we hopen dat ook wij niet genadeloos afgeslacht worden binnen de eerste helft! En laten we allemaal even fantaseren over hoe het er vanavond in het koningshuis aan toe gaat. Ik wens jullie alvast een hele gezellige avond Willem en Maxima!

10482895_791388007580812_3426757424767466772_n

 

 

 

About the Author:

2 Reacties:

  1. Tineke July 09, 2014 Reageer

    wat leuk Bibiche!!!!

  2. Milana July 09, 2014 Reageer

    Wat een leuke website met mooie foto’s, en gefeliciteerd met je nieuwe business partner! Ik ga even kijken hoe ik brigadeiros moet bestellen, hmmmm!

Plaats een Reactie!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde Berichten